Niquitin

Therapeutische nicotine

Door langere tijd te roken ontstaat een nicotine verslaving. Nicotine uit een sigaret en therapeutische nicotine in NiQuitin worden op verschillende manieren afgegeven. Therapeutische nicotine wordt op zo’n manier afgegeven dat de verslaving overwonnen kan worden.

Een sigaret levert binnen enkele seconden nicotine aan de hersenen in grote hoeveelheden. Hierdoor willen de ‘beesten’ in je hoofd steeds meer nicotine. Daarnaast bevat een sigaret meer dan 4000 chemicaliën die schade aan kunnen richten aan de gezondheid.

NiQuitin geeft nicotine af in een zuivere vorm ,
zonder de andere schadelijke stoffen die wel
in een sigaret zitten.


De therapeutische nicotine in NiQuitin bindt zich aan de nicotine receptoren op dezelfde manier als nicotine in sigaretten en vermindert zo ontwenningsverschijnselen. Door het stappenplan te volgen, vermindert de hoeveelheid toegediende nicotine stap voor stap. Hierdoor vermindert het aantal nicotine receptoren geleidelijk en heb je steeds minder behoefte aan nicotine en een sigaret. Je wilskracht krijgt een kans het stoppen met roken vol te houden. Afmaken van de kuur vergroot de kans op een succesvolle stoppoging nog verder.

© 2015 GlaxoSmithkline
Alle rechten voorbehouden
NiQuitin bevat nicotine. Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken bij hartklachten. KOAG 309-0909-0973